I have to log in every day

Message
Author
xsyamahadg
Legendary 300
Legendary 300
Posts: 321
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:57 pm
Sex: Male
Years Riding: 55
My Motorcycle: 2007 1100 V-Star Silverado
Location: N.E.Ohio

I have to log in every day

#1 Unread post by xsyamahadg » Thu Aug 06, 2009 8:02 am

I have to log in every time I view the site, has something changed in the last week or so that won't allow me to stay logged in all the time ? It's a pain in the butt !!

XS
1981 Yamaha XS650H
2007 Yamaha V-Star 1100 Silverado
1979 Honda PA 50
1970 Rupp mini
Stop in and visit my web site sometime:
http://rideohiomc1.proboards.com

User avatar
storysunfolding
Moderator
Moderator
Posts: 3882
Joined: Wed Sep 21, 2005 4:20 pm
Sex: Male
Years Riding: 22
My Motorcycle: Vstrom 650, S1000RR, XS850, ZX6R
Location: Reston Virginia

#2 Unread post by storysunfolding » Thu Aug 06, 2009 6:22 pm

works fine for me. Did you change your browser settings?
My Blog

Grasp life by the handlebars

Wrider
Site Supporter - Gold
Site Supporter - Gold
Posts: 5285
Joined: Wed Aug 16, 2006 7:46 pm
Real Name: Ryan
Sex: Male
Years Riding: 4
My Motorcycle: 2005 Kawasaki Z750S
Location: Colorado Springs, CO
Contact:

#3 Unread post by Wrider » Thu Aug 06, 2009 7:43 pm

If you use firefox sometimes it does that. Just go in and clear your cookies. I've also heard of it happening in IE but I don't like to Explode the Internet so I don't use it. Clear your cookies and set it to remember and you should be fine.
Have owned - 2001 Suzuki Volusia
Current bike - 2005 Kawasaki Z750S
MMI Graduation date January 9th, 2009. Factory Certifications in Suzuki and Yamaha

xsyamahadg
Legendary 300
Legendary 300
Posts: 321
Joined: Thu Jun 15, 2006 2:57 pm
Sex: Male
Years Riding: 55
My Motorcycle: 2007 1100 V-Star Silverado
Location: N.E.Ohio

#4 Unread post by xsyamahadg » Thu Aug 06, 2009 9:18 pm

Ok...thanks !!!
1981 Yamaha XS650H
2007 Yamaha V-Star 1100 Silverado
1979 Honda PA 50
1970 Rupp mini
Stop in and visit my web site sometime:
http://rideohiomc1.proboards.com

blues2cruise
Moderator
Moderator
Posts: 10066
Joined: Fri Apr 22, 2005 10:28 pm
Sex: Female
Years Riding: 16
My Motorcycle: 2000 Yamaha V-Star 1100
Location: Vancouver, British Columbia
Contact:

#5 Unread post by blues2cruise » Thu Aug 06, 2009 11:57 pm

Happens to me sometimes, too. I think the cookies are corrupted. I often have to clear the cookies and do a disc clean etc.
Then it's ok for a while again.
Image

User avatar
totalmotorcycle
Administrator
Administrator
Posts: 29436
Joined: Sat Nov 22, 2003 7:00 pm
Real Name: Mike
Sex: Male
Years Riding: 30
My Motorcycle: 2013 Moto Guzzi V7 Stone
Location: Waterloo, Ontario
Contact:

#6 Unread post by totalmotorcycle » Thu Aug 13, 2009 11:49 am

Great suggestions, yes, I would agree, it does happen (rarely from all the years reports of it), but clearing the cookies works great. :D

Oh, and make sure you are logging in to the main forum page: http://totalmotorcycle.com/BBS/index.php as logging in to reply or read a PM (for example) will ONLY keep you logged in for that one instance only and log you out once you have submitted your post or read your PM. (that's a security thing).

Mike
NEW 2021 Motorcycle Model Guides
2020 Motorcycle Model Guides
2019 Motorcycle Model Guides

Total Motorcycle is official Media/Press for Aprilia, Benelli, Beta, Bimota, BMW, Brammo, Buell, Can-Am, CCW, Ducati, EBR, Harley-Davidson, Honda, Husqvarna, Husaberg, Hyosung, Indian, Kawasaki, KTM, KYMCO, Moto Guzzi, Moto Morini, MV Agusta, Norton, Phantom, Piaggio, Polaris, Ridley, Roehr, Royal Enfield, Suzuki, Triumph, Ural, Vespa, Victory, Yamaha and Zero.

Post Reply